Smitter Corona gennem mad?

Smitter Corona igennem mad

Det korte svar er nej. Det er usandsynligt at Corona smitter igennem mad. Ligeledes er det usandsynligt, at man kan blive smittet af Corona ved at røre ved produktets emballage.

Man bliver risikerer kun at blive smittet af Corona ved at være i tæt kontakt med en person som er smittet med Corona rankhaya.com. Da Corona smitter via luftbårne dråber, er det kun hvis en smittet person hoster eller nyser tæt ved andre personer, at man risikerer at blive smittet med Coronavirus.

For mere information omkring corusvirus, kan man læse meget mere information hos myndighederne, blandt andet Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut informerer om mange forskellige ting man skal være opmærksom på med coronasmitte, blandt andet forholdsregler, smitterisiko og symptomer.