Hvor kan jeg rejse hen?

rejse

Hvis du overvejer at bestille en ferie til sommer eller senere på året, så bør du gøre nogle grundige overvejelser først.

Udenrigsministeriet vedligeholder en rejsevejledning som til enhver tid bør følges. Grundet den hurtige spredning af Coronasmitte kan denne vejledning dog ændres hurtigt. Nedenfor kan du se rejsevejledningen som viser hvilke lande der frarådes at tage til. På følgende side kan du læse mere om de forskellige typer af rejseanbefalinger.

Udenrigsministeriet har valgt at fastfryse deres rejsevejledning, hvorfor denne ikke opgøres om et land er orange eller rødt.

Udenrigsministeriet fraråder i øjeblikket alle ikke-nødvendige rejser til udlandet. Dette gælder alle lande i verden. Dette skyldes blandt andet at der er høj risiko for at man kan strande i udlandet, eftersom infrastruktur som lufthavne er ved at blive lukket ned mange steder i Europa.

 I starten af marts var rejsevejledningen specifik til at fraråde alle ikke nødvendige rejser til de lande hvor smitten af Corona er høj.

Udenrigsministeriets rejsevejledning (fra d. 7. marts 2020)

Billige rejser

Som følge af usikkerheden om coronavirus er interessen for at bestille rejser faldet over det seneste stykke tid. Dette betyder også at det i øjeblikket er muligt at bestille meget billige rejser til udlandet. Specielt rejser til asien er i øjeblikket på et lavt niveau, selv hvis man først bestiller med afrejse til efteråret.